Värähtelevä maailma

Langattoman viestinnän lyhyt historia


Aiemmat artikkelit Näytä uusin

Petrin blogi

Kirjani sai julkisuutta Brasiliassa

2019-03-29 [Petri]

Tunnettu brasilialainen journalisti Helio Gurovitz kirjoittaa maailmalla leviävästä litteään Maahan uskovien lahkosta varsin kriittisessä artikkelissaan Brasilian toiseksi laajalevikkisimmässä viikkolehti Épocassa.

Artikkelissaan hän referoi toista kirjaani, "Flat Out Wrong: The Overwhelming Evidence Against Flat Earth", esimerkkinä siitä, kuinka näitä "sekopaisiä nettikultteja" pitäisi aktiivisesti vastustaa.

Hän kirjoittaa: "Yllättävä Petri Launiaisen kirjaan liittyvä seikka on se, että se on yksi harvoja teoksia joka hyökkää tätä liikettä vastaan."

Hän jatkaa: "Tämä yksityiskohtainen kirja murtaa litteään Maahan liittyvän mystiikan pala palalta [...] Kirja selittää jokapäiväisiä ilmiöitä auringonlaskusta vuodenaikojen vaihteluihin, laivojen näennäisen käyttäytymisen niiden "upotessa" matkallaan kohti horisonttia, tähtitaivaan liikkeet ja pimennykset, sekä lopulta myös keskiyön auringon [...] Launiainen selittää kaikki nämä ilmiöt yksityiskohtaisesti ja kärsivällisesti."

Tämän Épocan lähes 500 000 lukijalle jaettu yllättävä julkisuusruiske nosti kirjani ykkössijalle omissa kategorioissaan Brasilian Amazonilla muutaman päivän ajaksi: ei mikään huono saavutus kirjalle, jonka raapustin kasaan odotellessani edellisen kirjani painoformatoinnin valmistumista...

Lisääntyvä julkisuus on myös saanut litteän Maan kannattajat heräämään: Amazonille on ilmestynyt tämä "faktapohjainen" arvostelu:

"Illuminatin propagandaa!! Paholainen on pettänyt koko maailman!! Älkää ostako!".

Jos kirjan sisältämä informaatio vakuuttaa sinut planeettamme todellisesta muodosta, voit osallistua taisteluun tätä pseudohörhöilyä vastaan kirjoittamalla lyhyen arvostelun Amazoniin: kirja löytyy kaikista Amazonin verkkokaupoista ympäri maailman, suorat osoitteet kirjaan löytyvät yllä olevan linkin takaa.

Gurovitzin sanoin: "Nämä "zeteetikot" voivat vaikuttaa vain harmittomilta sekopäiltä, mutta kuka takaa sen, etteivät he kohta ole päättämässä ympäristöstämme, terveydenhuollostamme, kansainvälisistä suhteistamme tai yliopistoistamme?"

Permalink: https://bhoew.com/blog/fi/69

Näytä uusin Aiemmat artikkelit

Suomalaiset kirjailijat ovat varsin harvoin esillä Brasilian medioissa


Värähtelevä maailma - langattoman viestinnän lyhyt historia on saatavilla hyvinvarustetuista kirjakaupoista kautta maan. Lista linkeistä nettikauppoihin löytyy täältä.


Aiemmat artikkelit:

Värähtelevä maailma - langattoman viestinnän lyhyt historia on saatavilla hyvinvarustetuista kirjakaupoista kautta maan. Lista linkeistä nettikauppoihin löytyy täältä.

YKSITYISYYDENSUOJA JA YHTEYSTIEDOT: tämä sivusto ei kerää mitään henkilökohtaista tietoa käyttäjistä: sinun nettihistoriasi kuuluu mielestämme vain ja yksinomaan sinulle. Kommenttiosastoon käytetään kuitenkin Disqus-palvelua, heidän tietosuojalausuntonsa löytyy englanniksi täältä. Voit lähettää kirjailijalle sähköpostia muodostamalla osoitteen hänen etunimestään ja tämän webbisivuston runko-osoitteesta. Kaikki tuotenimet, logot ja brändit kuuluvat niiden omistajille ja niiden käyttö rajoittuu vain tuotteiden ja palveluiden identifiointiin. © 2018 Petri Launiainen.