Värähtelevä maailma

Langattoman viestinnän lyhyt historia


Aiemmat artikkelit Näytä uusin

Petrin blogi

"Värähtelevä maailma" nyt myös kiinaksi

2020-05-18 [Petri]

Viime vuoden loppupuolella sain hyviä uutisia: kirjani julkaisuoikeudet oli myyty Kiinaan ja kiinankielinen versio oli tulossa painosta tämän vuoden alussa.

Valitettavasti koronavirus heitti hiekkaa rattaisiin, ja julkaisu viivästyi muutamilla kuukausilla.

Mutta lopulta “无线通信简史: 从无线电到5G” on julkaistu Turing Booksin toimesta, ja se on jo saatavissa kiinalaisista verkkokaupoista kuten JD.com ja DangDang.com.

Turing Books päätti seurata suomalaisen version mallia ja lisäsi kirjaan kuvituksen, joka osaltaan tuo uutta syvyyttä kirjan tarinaan.

Julkaisija pyysi myös uutta esipuhetta kiinankieliseen versioon, jonka englanninkielinen käännös on luettavissa täällä.

Permalink: https://bhoew.com/blog/fi/124

Näytä uusin Aiemmat artikkelit

Tarina saavuttaa nyt liki 2 miljardia lukijaa kolmella eri kielellä


Värähtelevä maailma - langattoman viestinnän lyhyt historia on saatavilla hyvinvarustetuista kirjakaupoista kautta maan. Lista linkeistä nettikauppoihin löytyy täältä.


Aiemmat artikkelit:


Värähtelevä maailma - langattoman viestinnän lyhyt historia on saatavilla hyvinvarustetuista kirjakaupoista kautta maan. Lista linkeistä nettikauppoihin löytyy täältä.

YKSITYISYYDENSUOJA JA YHTEYSTIEDOT: tämä sivusto ei kerää mitään henkilökohtaista tietoa käyttäjistä: sinun nettihistoriasi kuuluu mielestämme vain ja yksinomaan sinulle. Kommenttiosastoon käytetään kuitenkin Disqus-palvelua, heidän tietosuojalausuntonsa löytyy englanniksi täältä. Voit lähettää kirjailijalle sähköpostia muodostamalla osoitteen hänen etunimestään ja tämän webbisivuston runko-osoitteesta. Kaikki tuotenimet, logot ja brändit kuuluvat niiden omistajille ja niiden käyttö rajoittuu vain tuotteiden ja palveluiden identifiointiin. © 2018 Petri Launiainen.